therealdesign

A+ A A-

Website Zwaanzinnig Tuinidee

Zwaanzinnig Tuinidee is een website voor de hovenier Jeroen Zwaan uit Valkenburg voor dit project zijn wij benaderd door MooijontwerpMooijontwerp heeft voor deze website het ontwerp geleverd en vervolgens hebben wij de site gebouw in Joomla zodat de klant zelf makkelijk de site kan vullen met bijvoorbeeld nieuwe projecten.

Over Zwaanzinnig Tuinidee
In 2007 is Zwaanzinnig tuinidee gestart. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan door te werken in een gerenommeerd tuincentrum in Rijnsburg heb ik de stap gezet om een eigen hoveniersbedrijf te beginnen. Dit kwam mede door de vele vragen die ik van klanten in de winkel kreeg.

Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht te kunnen werken en er voor te zorgen dat mensen in hun eigen tuin kunnen genieten. Dit heeft dan ook goed uitgepakt en doe mijn werk met ontzettend veel plezier.

Zwaanzinnig tuinidee is een hoveniersbedrijf dat staat voor service en kwaliteit. Ik vind alle werkzaamheden van dit vak geweldig om te kunnen doen, maar heb mij gespecialiseerd in het aanleggen van (koi)vijvers met de daarbij behorende filtertechniek. Het is erg belangrijk dat dit goed en doordacht wordt aangelegd en met Zwaanzinnig tuinidee bent u ervan verzekerd dat dit goed zit. Waar Zwaanzinnig tuinidee ook mee scoort is het maken van tuinhuizen, tuinhuisjes, schuurtjes, veranda's en loungemeubilair-op-maat.

Mijn visie is om uw wensen te realiseren om zo een ultiem buitenleven in eigen tuin te creëren.

Jaar: 2012
Ontwerp: Mooijontwerp
Diensten: Website bouwen in Joomla
Website: www.zwaanzinnigtuinidee.nl

Marco van Leeuwen

In het dagelijks leven werk ik bij ping-pong Design in Rotterdam. Maar in mijn vrije uurtjes ben ik druk met het bouwen van websites en het bijhouden van de website www.wassenaarders.nl.

Website: www.mvl-design.nl

Partners in crime

mooij-banner

rayit-banner

© MVL-Design