therealdesign

A+ A A-

Website P2 Sports Marketing

2 Jaar geleden starte Peter Lansaat samen met zijn vader het bedrijf P2 Sports Marketing via een gemeenschappelijke vriend kwam Peter bij ons voor zijn website. Inmiddels hebben wij in februari 2012 zijn website helemaal vernieuwd naar versie 2.0.

Over P2 Sports Marketing
P2 Sports Marketing is een sportmarketingbureau dat, door de inzet van sport, mensen en merken verbindt. Sport zien we als een ideaal platform en associatief thema om marketing- en salesdoelstellingen te bereiken. Optimale inzet vraagt om professionele begeleiding. P2 Sports Marketing is specialist in sponsoring, social media, events en concepts. Onze aanpak biedt u structuur en creatieve oplossingen. Met sport tot zaken?

Jaar: 2012
Diensten: Website bouwen in Wordpress
Website: www.p2sportsmarketing.nl

MVL Design heeft bij de oprichting van mijn bedrijf eind 2009 mijn website ontworpen. Op dit moment zijn we bezig met een herinrichting van de site om die een 2.0 uitstraling te geven. Mijn ervaringen met MVL Design zijn zeer positief; servicegericht, creatief, inventief, veel knowhow en enthousiast. Ik kan MVL Design van harte aanbevelen.Peter Lansaat | P2 Sports Marketing
Marco van Leeuwen

In het dagelijks leven werk ik bij ping-pong Design in Rotterdam. Maar in mijn vrije uurtjes ben ik druk met het bouwen van websites en het bijhouden van de website www.wassenaarders.nl.

Website: www.mvl-design.nl

Partners in crime

mooij-banner

rayit-banner

© MVL-Design