therealdesign

A+ A A-

Eind 2011 is Daphne de Mooij na jarenlange bureauervaring haar eigen bureau als zelfstandig ontwerper begonnen "Mooijontwerp" voor de ontwikkeling van haar website heeft ze MVL-Design ingeschakeld. Aan de hand van het ontwerp van Daphne heeft MVL de website ontwikkeld in het CMS systeem Joomla. Naast www.mooijontwerp.nl haar corporate website waar ze al haar werk laat zien heeft ze tegelijk de website www.mooijmoment.nl gelanceerd. Op mooijmoment kunt u terecht voor al u ontwerpen voor een trouwdag tot verjaardag, van babyshower tot geboorte!

Over Mooijontwerp
Mooijontwerp richt zich op de identiteit van de organisatie. De ware kern van de organisatie vertalen in een visueel ontwerp is de kracht van vormgeving.

Jaar: 2011
Diensten: Website bouwen in Joomla
Website: www.mooijontwerp.nl & www.mooijmoment.nl

MVL-design is een betrouwbare partner. MVL-design staat voor klantvriendelijkheid, een pragmatische aanpak, snelheid en het meedenken met de klant. Ik vind het vooral heel fijn dat aanpassingen snel doorgevoerd worden, dit houdt de snelheid in projecten en zorgt voor een perfect eindresultaat, waar veel van mijn klanten zeer tevreden over zijn!Daphne de Mooij | Mooijontwerp
Marco van Leeuwen

In het dagelijks leven werk ik bij ping-pong Design in Rotterdam. Maar in mijn vrije uurtjes ben ik druk met het bouwen van websites en het bijhouden van de website www.wassenaarders.nl.

Website: www.mvl-design.nl
More in this category: Website P2 Sports Marketing »

Partners in crime

mooij-banner

rayit-banner

© MVL-Design