therealdesign

A+ A A-

Bed & Beschuit is een B&B midden in het centrum van Leiden voor de website zijn wij benaderd door MooijontwerpMooijontwerp heeft voor deze website het ontwerp geleverd en vervolgens hebben wij de site gebouw in Joomla zodat de klant zelf makkelijk de site kan bijhouden.

Over Bed & Beschuit
Onze B&B Bed en Beschuit ligt midden in het centrum van Leiden, vlak naast de Hooglandse Kerk en op 100 meter afstand van de Burcht. Onze appartementen hebben ieder een eigen voordeur. Appartement 1 is gelegen op de begane grond en appartement 2 op de 1e etage (één steile trap).

Er zijn veel cafés en restaurant is de omgeving. Bovendien kan er uitgebreid gewinkeld worden. Bekende musea zoals het Museum van Oudheden, De Lakenhal liggen op loopafstand van onze appartementen.

Komt u met de auto, dan kunt u het best parkeren in de parkeergarage bij Albert Heijn op de Hooigracht (Haarlemmerstraatgarage). Parkeren kosten daar € 12,- voor 24 uur. De parkeergarage ligt op 300 meter afstand van de Beschuitsteeg.

Op woensdag en zaterdag is er markt. De zaterdagmarkt begint al in de Beschuitsteeg. Door de week is het doorgaans erg rustig in de buurt maar in het weekend zit u midden in het bruisende uitgaansleven van Leiden en kan het rumoerig zijn. Ondanks dat beide appartementen goed geïsoleerd zijn en zijn voorzien van dubbel en/of gelaagd glas, vinden wij ons appartement minder geschikt voor mensen die niet echt aan een stadse geluiden gewend zijn.

Jaar: 2012
Ontwerp: Mooijontwerp
Diensten: Website bouwen in Joomla, Multilingual (NL, DE, UK, FR)
Website: www.bedenbeschuit.nl

Marco van Leeuwen

In het dagelijks leven werk ik bij ping-pong Design in Rotterdam. Maar in mijn vrije uurtjes ben ik druk met het bouwen van websites en het bijhouden van de website www.wassenaarders.nl.

Website: www.mvl-design.nl

Partners in crime

mooij-banner

rayit-banner

© MVL-Design