therealdesign

A+ A A-

AppDozijn is een vriendengroep die samen een App aan het ontwikkelen zijn voor de website zijn wij benaderd door Mooijontwerp. Mooijontwerp heeft voor deze website het ontwerp geleverd en vervolgens hebben wij de site gebouw in HTML5 zodat hij ook op de iPad goed zichtbaar is.

Over AppDozijn
AppDozijn is in die zin uniek dat een groep van 12 vrienden in 2012 een onderneming start, welke op professionele wijze mobiele applicaties, beter bekend als apps, laat ontwikkelen en deze exploiteert op verschillende mobiele platformen. De onderneming is letterlijk uit één idee ontstaan, maar inmiddels uitgegroeid naar meerdere potentiële ideeën. Door de ruime kennis en het enthousiasme dat je met 12 vrienden deelt, durven wij het aan om naast onze dagelijkse activiteiten ook deze uitdaging aan te gaan.

Het fundament van AppDozijn is de diversiteit en capaciteit van de verschillende karakters en de wil om uiteindelijk iets moois in de App Stores te hebben. We zijn ons er van bewust dat het niet makkelijk is om met een app bekendheid te krijgen in de App Stores. Met de volhardendheid en het nastreven van één doel zijn we er trots op dat we inmiddels al de nodige stappen in de goede richting hebben gezet. Momenteel zijn we ver in de ontwikkeling van een innovatieve, verslavende multiplayer game!

Jaar: 2012
Ontwerp: Mooijontwerp
Diensten: Website bouwen in HTML 5
Website: www.appdozijn.com

Marco van Leeuwen

In het dagelijks leven werk ik bij ping-pong Design in Rotterdam. Maar in mijn vrije uurtjes ben ik druk met het bouwen van websites en het bijhouden van de website www.wassenaarders.nl.

Website: www.mvl-design.nl
More in this category: « Website Zwaanzinnig Tuinidee

Partners in crime

mooij-banner

rayit-banner

© MVL-Design