therealdesign

A+ A A-

AppDozijn is een vriendengroep die samen een App aan het ontwikkelen zijn voor de website zijn wij benaderd door Mooijontwerp. Mooijontwerp heeft voor deze website het ontwerp geleverd en vervolgens hebben wij de site gebouw in HTML5 zodat hij ook op de iPad goed zichtbaar is.

Read more...

Bed & Beschuit is een B&B midden in het centrum van Leiden voor de website zijn wij benaderd door MooijontwerpMooijontwerp heeft voor deze website het ontwerp geleverd en vervolgens hebben wij de site gebouw in Joomla zodat de klant zelf makkelijk de site kan bijhouden.

Read more...

Zwaanzinnig Tuinidee is een website voor de hovenier Jeroen Zwaan uit Valkenburg voor dit project zijn wij benaderd door MooijontwerpMooijontwerp heeft voor deze website het ontwerp geleverd en vervolgens hebben wij de site gebouw in Joomla zodat de klant zelf makkelijk de site kan vullen met bijvoorbeeld nieuwe projecten.

Read more...

2 Jaar geleden starte Peter Lansaat samen met zijn vader het bedrijf P2 Sports Marketing via een gemeenschappelijke vriend kwam Peter bij ons voor zijn website. Inmiddels hebben wij in februari 2012 zijn website helemaal vernieuwd naar versie 2.0.

Read more...

In 2010 zijn wij het concept Wassenaarders.nl gestart op deze website kunt u het laatste nieuws over Wassenaar vinden. Begin 2012 hebben wij de website volledig gerestyled en een nieuwe dienst geïntroduceerd genaamd Wassenaar Gids dit is een soort gouden gids voor Wassenaarse ondernemers.

Read more...

Partners in crime

mooij-banner

rayit-banner

┬ę MVL-Design