therealdesign

A+ A A-

1330355365 colorWebdesign
Een nieuwe website maken of uw huidige site vernieuwen? Wij realiseren het voor u van ontwerp van de site tot het bouwen van de site. Wij maken gebruik van Joomla of Wordpress zodat u zelf makkelijk uw site kan beheren. Heeft u toch liever dat wij uw site beheren is dat geen enkel probleem.


1330357590 Twitter 256x256Social Media
Met de komst van Social Media zoals Twitter en Facebook zijn er een aantal nieuwe kanalen bij gekomen om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Wilt u zich ook op deze mediums begeven maar weet niet hoe wij helpen u graag met het opzetten van uw account.


1330358875 networkDomeinnaam + Hosting
Wilt u een domein aanvragen of wilt u uw website verhuizen? Samen met onze partner RayIt bieden we u betrouwbare webhosting en domein registratie.1330382627 chart barAnalytics
Wij maken veelvuldig gebruik van google analytics dit om een goed beeld te kunnen geven van hoe de site bekeken word. Met google analytics kun je bijvoorbeeld goed zien hoeveel bezoekers uw website trekt en op welke pagina's men kijkt. Wij maken voor u een mooi overzicht dat we per week, maand of kwartaal naar u versturen.


1330382982 email openNieuwsbrief
Wilt u uw klanten op de hoogte houden van de laatste ontwikkeling binnen uw onderneming en dit het liefst in 1x naar iedereen? Dat kan via een nieuwsbrief die uw klanten netjes in hun mailbox ontvangen u verstuurd in 1x naar heel uw adresboek uw laatste nieuws.


1330383357 QuarkXPress PassportTraditioneel print/drukwerk
Wilt u een brochure maken voor uw product of dienst. Of toch een nieuwe huisstijl voor uw onderneming met een nieuw logo, visitekaartjes, enveloppen etc. Dan ben u bij ons aan het juiste adres ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.


1330383630 iPhotoFotobewerking
Het gebeurd weleens u heeft het perfecte plaatje geschoten maar er zijn toch wat puntjes waar u niet zo blij mee bent. Wij kunnen uw foto's netjes retoucheren alsof het lijkt of die min puntjes er nooit zijn geweest. Denk hierbij aan kleurbewerking of vlekjes wegwerken die op de lens zaten.


1330384099 iPad black blue coverPublicaties voor de Tablet
Heeft u altijd al uw suffe magazine, brochure of gebruiksaanwijzing om willen toveren tot een toffe interactieve app voor uw tablet? Wij bieden deze dienst sinds kort aan een voorbeeld van deze techniek is het magazine The New Yorker hierdoor komt uw publicatie tot leven door middel van filmpje, audio etc.


1330384484 Help and SupportVragen/opmerkingen
Heeft u na aanleiding van 1 van onze diensten vragen/opmerkingen neem dan gerust contact met ons op. Misschien staat hierboven niet precies bij wat u zoekt maar wellicht kunnen wij u toch verder helpen binnen ons netwerk zitten verschillende bedrijven die allerlei oplossingen kunnen bieden.

Marco van Leeuwen

In het dagelijks leven werk ik bij ping-pong Design in Rotterdam. Maar in mijn vrije uurtjes ben ik druk met het bouwen van websites en het bijhouden van de website www.wassenaarders.nl.

Website: www.mvl-design.nl

Partners in crime

mooij-banner

rayit-banner

© MVL-Design